Механик направи „мазало“ с клиентска кола (Галерия)

  • Галерия от 5 снимки след Галерия от 5 снимки след

06 Dec 2023

След като оставите колата си за лек ремонт очаквате да ви се обадят от сервиза, когато е готова за взимане. В този случай собственикът на Alfa Romeo Giulia QV получи обаждане не от приемчик, а от полицията с покана да дойде на място да види как е завършил лекият ремонт.

Накратко Alfa-та е оставена в сервиз и когато е готова механик я изкарва да я изпробва. Тестовото му шофиране завършва мега разочароващо с аварийно приземяване върху злощастно паркирано Porsche 911 и сблъсък в Mercedes-Benz GLE. Има и още една пострадала кола, която е ударена от изместения Benz и това е червен Dodge Charger SRT Hellcat Widebody.

Монтьорът, направил това „мазало“ твърди, че е бил засечен, докато изпробва мощната 510 к.с. Giulia QV. И така да е, което е трудно доказуемо, резултатът от едно засичане при спазване на ограниченията нямаше да бъде толкова епичен.

След въпросното „засичане“ от друга кола, механикът губи контрол над 2,9-литровата V6 би-турбо Alfa и се удря в насип, полита във въздуха и каца върху Porsche 911. Слава Богу по време на катастрофата не е имало никой в Porsche-то, защото със сигурност ще да има загинал/и.

Лукс от Китай!