Нашенската Skoda Fabia R5 на Flat-Оut Motorsport се продава

  • Галерия с 12 снимки. Галерия с 12 снимки.

08 Dec 2023

Добра новина за потенциалния ѝ следващ собственик, защото колата по всяка вероятност е топ, но генерално лоша за българския спорт. Защото, ако тази Skoda Fabia R5 се продаде, в Българския рали шампионат ще остане само един Rally 2 автомобил. След проблясъци и четири машини от този калибър, отново се връщаме в реалността. За съжаление и след загубата на четирикратния рали шампион на България Мирослав Ангелов, която разтърси спорта. Вярваме, че Миро ще продължи да прави това, което обича там горе, да дава газ…

Но към обявената бегачка. Верният другар на Пламен Стайков и Рафи Кадир е качен за продажба в rallycarsforsale.net. Там е описано подробно, какво ще получи този, който реши да вложи 239 000 евро. А именно, прекрасна 2019 Skoda Fabia R5, произведена в края на годината, кола номер 290 от серията, карана в едва 6 ралита и 4 спринта, всичките на асфалт. А ако не сте запознати с историята на Flat-Оut Motorsport, тимът и името са вдъхновени от иконата Колин Макрей и неговия девиз - "If in doubt, flat out!".

В обявата има текстове с точна информация кои възли на колко състезателни километра са, като генералното определение е “Absolutely ready for race!”. Не сме сигурни кое е по-добре - да пожелаем на Пламен успех в продажбата или пък да стискаме палци да го видим догодина с колата в стартовите списъци. Или пък защо не и двете?

Лукс от Китай!