Засилен интерес у нас към Fiat Tipo и Jeep Compass?


02 Feb 2024

В началото на ноември миналата година София Франс Ауто (SFA) обяви, че чрез новото си дъщерно дружество Ес Еф Ей Аутомотив (SFA Automotive), компанията става официален вносител на марките Alfa Romeo, Jeep, Fiat и Abarth за България (на глобалния производител Stellantis). Само месец по-късно стана факт и търговският център SFA Retail София – 4, техният нов дом.

А сега „Ес Еф Ей Аутомотив“ споделя, че стартът на новата локация е успешен. През първия месец за годината дилърството е обслужвало средно по 10 клиентски запитвания на ден. Близо 60% от заинтересованите са проявили желание за пробно шофиране, като фаворити са били Fiat Tipo и Jeep Compass. SFA Automotive, както е името на организацията на латиница, споделя че положителният резултат в голяма степен се дължи на промоционалните ценови и лизингови условия, както и на подаръка - комплект зимни гуми, които е доста подходящ за това време на годината.

Новото дилърство се намира на ул. „Резбарска“ No 5, разполага с 500 кв.м. изложбена зала, където могат да бъдат видени моделите от актуалните гами на легендарните марки: Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo Tonale, Alfa Romeo Giulia, Jeep Avenger, Jeep Compass, Jeep Wrangler, FIAT 500е, FIAT 500Х и FIAT Tipo. Ритейл центърът обслужва и клиентите на лекотоварната гама на FIAT Professional, както и феновете на темпераментната марка Abarth. Паркингът за демонстрационни автомобили на „SFA Retail София - 4“ предлага за пробно шофиране актуалните модели от гамите на марките и е оборудван с четири зарядни станции с мощност от по 22 кВтч, които са на разположение и на клиентите с плъгин хибридни и 100% електрически автомобили.

Лукс от Китай!