Марките Fiat, Alfa Romeo, Jeep и Abarth с нов представител в България


03 Nov 2023

„София Франс Ауто“ (SFA) чрез новото си дъщерно дружество „Ес Еф Ей Аутомотив“ (SFA Automotive) вече е официален вносител за страната на още четири автомобилни марки на производителя Stellantis – Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat. От 1 ноември компанията поема продажбата и разпространението на нови автомобили, а от 1 декември и гаранционното обслужване за тях, както и дистрибуцията на оригинални резервни части, където ще бъдат добавени и тези на Dodge и Ram.

Важно е да уточним, че „Витоша Ауто“ ще продължи своята дейност като дилър и оторизиран сервиз на Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat за София.

„Успешното развитие на компанията ни е вследствие на повече от 30 години опит в индустрията, отдаденост към клиентите и страст към автомобилите. Горди сме, че с работата си сме спечелили доверието на производителя Stellantis и че вече представляваме осем негови марки – Peugeot, Citroen, DS Automobiles, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep и Abarth“ - сподели Стоян Желев, основател и главен изпълнителен директор на SFA.

Само преди няколко седмици SFA обнови един от основните си мултибранд центрове в София.

Лукс от Китай!