Нагъл полицай кара цивилна патрулка в насрещното (Видео)


04 Mar 2024

Видеото по-долу не заслужава коментар, заслужава остра дисциплинарна мярка. Героят в него е служител на СДВР и кара една от цивилните коли на Столична полиция, с която мъкне камера за скорост и се крие в храстите, предимно на пешеходни пътеки.

Колата е добре познат на шофьорите в София сив VW Golf 6, отличаващ се със син буркан в предната част на тавана. Видите ли този Golf в столицата, очаквайте снимка по Viber, освен ако не сте минали с 30 км/ч покрай него. Или колкото е разрешението в района.

Дотук нищо нередно. Униформените и в частност служителят на Столична дирекция на вътрешните работи просто ловят „джигити“, които после телевизиите да интервюират.

Пресен запис от телефон запечатва не толкова достойната работа на този полицай с Golf „шестицата“. На него се вижда как той (или пък е тя?) тръгва с „лошия“ Golf в насрещното на 4-лентов път на един от изходите на София, минава през пешеходната пътека и се промъква през мантинелите в другото платно. При това, докато на всички коли им свети зелен светофар!

Само няколкостотин метра от мястото на нарушението има голяма детелина, на която спокойно полицаят може да обърне. Но нали сме над нещата и го караме по краткия път.

Дали служителят с Golf-а ще получи съобщение по Viber с текст „Току-що бяхте уволнен!“. А дано, ама надали!

Лукс от Китай!