Авто пазар: Skoda 120 на само 22 000 км за 5500 лева?

  • 9 снимки 9 снимки

26 Mar 2024

Skoda е сред малкото марки, които бяха популярни в България преди 1989 година и останаха такива и до ден днешен. Преди собствеността на чешката фирма да премине към Volkswagen, марката предлагаше достъпни и добре измислени автомобили. Формулата не се промени през годините, но еволюира по много начини с оглед на променящите се потребности на клиентите.

Винаги се радваме, когато видим екземпляр от моделите на Skoda, които бяха толкова разпространени в България през 80-те и 90-те. А този тук не е реставриран - в оригинално състояние е, според продавача, тъй като е изминала само около 22 000 километра от създаването си. Машината е имала един собственик до момента и сега е с нови регистрационни табели.

Надали всеки би оценил красотата на такъв автомобил, но ние определено я виждаме още на пръв поглед. Дори и цената - сериозните 5500 лева - не ни се вижда твърде висока за кола, която е прекарала по-голяма част от живота си паркирана в гараж. Повече информация можете да откриете на този линк. За жалост, към момента телефонът от обявата изглежда не е активен.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Лукс от Китай!