Mercedes и Ineos с мобилен шоурум в България

  • 3 снимки 3 снимки

11 Apr 2024

Силвър Стар, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България, обяви нов продажбен формат – мобилен шоурум за автомобили. Модерното съоръжение е спрямо последните световни тенденции за клиентско преживяване в комуникативни градски зони и предоставя възможност за досег с новостите в автомобилния свят в удобно за крайния потребител място, време и в приятна обстановка.

Първата точка в маршрута на мобилния шоурум е в новият търговски парк в Добрич на ул. „25 септември“ №70 , където той ще бъде позициониран в рамките на месец април. На място всички любители на автомобилите с трилъчата звезда ще могат да се запознаят с най-новите модели от гамата на Mercedes-Benz, както и с другия представляван от Силвър Стар бранд – безкомпромисния офроудър Ineos Grenadier. Жителите и гостите на града ще могат да получат експертна консултация от специализираните търговски екипи на дистрибутора и да се запишат за тестово шофиране.

Този формат на мобилен шоурум за пръв път може да бъде видян на българския пазар. Съоръжението разполага с всички необходими удобства за функционален офис и също със собствено захранване с електрическа енергия от монтирани на него соларни панели, в подкрепа на политиката на Силвър Стар за преход към устойчив и въглеродно неутрален бизнес модел. 

Лукс от Китай!