Това е истинската причина за катастрофата с BMW M3 в София, завършила върху трамвайните релси (ВИДЕО)


30 May 2024

В сряда сутринта на бул. България в София BMW M3 катастрофира тежко. Колата скъса крайпътната ограда, смачка оформените храсти и спря върху трамвайните релси, блокирайки цялото движение за дълго време.

Ден по-късно видеозапис от камера за наблюдение, монтирана на близкият светофар, дава ясна представа за причината за инцидента.

Версията на шофьора на катастрофиралото BMW M3 е, че „автомобилът му е бил засечен отзад и той е излязъл от платното, забил се в оградата и в крайна сметка се озовава върху релсите на трамвая“.

Видеото по-долу показва, че M3-ката изпреварва на зиг заг 5 автомобила, като при последният задните колела губят сцепление и спортната машина завършва върху релсите.

Изтеклото видео разгневи хората в социалните мрежи. Ето какво написаха някои от тях:

Браво за видеото... Дано по-често се намират такива видеа, та да се види, за какво става въпрос, че такива "извинения" като на тоя лумпен се използват нон-стоп от подобни нурофенисти...

Екстра, ама трябваше по таван да се обърне и само от пожарната, да могат да го извадят! Защото, винаги си намират оправдания и все някой друг е виновен....а кара, все едно се е качил на ски и се спуска от "Витошко лале".

Целият сервиз и две флакончета бейби нурофен

Ляво - дясно, ляво - дясно и.... Ставаш трамвай

Нямат 80 лв да отидат на писта и така става, ма иначе е топ газе, дава 200 лв на кафето

 

Рекордна глоба! Конфискуват Lamborghini Urus

КЛИКНИ НА СНИМКАТА ЗА ЦЯЛАТА СТАТИЯ

Най-добрият в класа си?