Авто пазар: Продава се BMW 750i с V12 мотор в оригинално състояние

  • 13 снимки 13 снимки

05 Aug 2024

Поколение Е38 на BMW Серия 7 е едно от онези, които сякаш остаряват най-добре. За разлика от често критикуваното Е65, с годините Е38 продължава да изглежда добре, а пазарът показва, че интересът към него не стихва.

Попадна ни доста интересен екземпляр за продажба, който е от скоро в България. Става дума за кола от 1996 г с V12 мотор, а най-впечатляващото е, че на практика всичко по колата е оригинално. 

"Има масички и огледала за задните пътници, нивомат (SLS), ел-регулируема твърдост на окачването (EDC), скорости steptronic, фабричен ксенон, двоен стъклопакет, стъклен ел. шибидах, комфорт салон, щори (задна и странични), подгреви отпред и отзад, ел. седалки отпред и отзад, пакет shadowline, автоматични чистачки, климатроник, парктроник преден и заден, навигация, телефон и др. Всичко е оригинално по VIN, дори и джантите (стил 15). Цвят Fjordgrau (доста рядък)," казва продавачът в обявата.

Техническото състояние е добро, но не перфектно, признава собственикът. Тук-таме има малко ръжда по външните ламарини, а моторът се нуждае от обгрижване. Цената е 15 500 лева.

Повече подробности можете да видите в оригиналната обява.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Много по-добра от предишната?