Лошият пример: двутонен SUV прелита на тъмночервено посред бял ден в трафика (СНИМКИ и ВИДЕО)


18 Aug 2024

Всички сме виждали автомобили, които минават на чисто червено, но решихме да покажем тази двутонна наглост със затъменени предни стъкла, защото подобни брутални нарушения могат да доведат до огромна трагедия за напълно невинни хора. Не знаем какво е било в главата на задкормилното устройство на този Range Rover Sport, но виждате, че секунда преди да мине поне с 50 км/ч през т-образното на бул. Симеоновско шосе и ул. Никола Габровски (16 август, 9.31 сутринта) съвсем спокойно пресича велосипедист, който, както е по правилата е слязъл от колелото си.

Видео: Забелязано в София

И това е само една от малкото възможни ситуации при тази скорост и толкова трафик. За идващ моторист не искаме и да мислим.
Доколкото разбрахме от коментарите под поста в "Забелязано в София" сигналът до полицията вече е подаден. Искрено се надяваме, че полицаите ще си свършат работата, защото двутонният 'индивид' явно обича често да минава на тъмно червено към зелено - отново съдейки от коментарите по поста на Надежда Дойчева (админ на групата)

ВИЖТЕ ВИДЕОТО, кликнете на снимката долу (ако не се отваря, значи не сте член на 'Забелязано в София', присъединете се, лесно и бързо е).

 

 

 

 

Много по-добра от предишната?