Нов бизнес в България - катализатор под наем


19 Aug 2024

Драмата с годишните технически прегледи в България създава среда за нови бизнес начинания. Очевидно дори и новите мерки няма да накарат голяма част от шофьорите да преведат автомобилите си в изправно техническо състояние, а просто ще ги мотивира да намерят нови механизми да заобиколят ГТП.

Най-новата концепция в тази посока е катализатор под наем. Услугата вече се предлага в социалните мрежи, а една от обявите, които намерихме, е с цена от 50 лева на ден при 300 лева депозит. За жалост, информацията е минимална, като не е ясно какъв е произходът на предлагания катализатор, за какви автомобили става и други.

Както често се случва, секцията за коментари е истински прилив на добро настроение. Някои от хората предлагат катализаторите да се направят на бързи връзки, за да се улесни поставянето на временния филтър за пред пункта за ГТП. Други българи зад граница намират идеята за гениална и съобщават намерението си да започнат да я практикуват и в страните, в които живеят. 

Накрая е редно да споменем, че нямаме сигурна информация дали обявата е реална или само закачка. Но съвсем няма да сме изненадани, ако услугата е действителна.

Много по-добра от предишната?