Авто пазар: Единствено по рода си BMW M6 се продава в България

  • 6 снимки 6 снимки

23 Aug 2024

Дизайнът, казват, е субективен. Някои могат да харесват новото поколение BMW Серия 7, други може и да го намират за не чак толкова привлекателно. За това не бихме си позволили да коментираме дизайна на оранжевата машина от снимките по-горе.

Това, което ни интересува повече е, че колата се намира в България, правена е в България и в момента се продава. От обява в eBay разбираме, че проектът е отнел около 4 години до финална реализация, а дизайнът е на Тодор Начев и Пламен Банов.

Иначе колата е произведена през 2007 година и разполага със заводският си S85 двигател, който е с 10 цилиндъра. Мощността също изглежда е не е променяна и е 507 к.с. От описанието в обявата разбираме, че двигателят и трансмисията са нови. Автомобилът идва с пълна сервизна история към BMW.

Цената? Към момента се искат (дръжте се) 460 000 долара - или оферта близка до тази сума. Повече информация можете да откриете в оригиналната обява.

В рубриката на DizzyRiders "Авто пазар" ви запознаваме с обяви за автомобили от вторичния пазар у нас. Никаква част от тях не са спонсорирани под каквато и да е форма. Екипът ни не носи отговорност за некоректна информация от страна на продавачите, нито играе ролята на посредник между потенциални купувачи и продавачи.

Много по-добра от предишната?