Honda Civic оглави класация за най-добър семеен хечбек на годината

Honda Civic оглави класация за най-добър семеен хечбек на годината
10 Oct 2024

Honda Civic се настани на челното място в класацията на специалистите от Auto Express UK (британската версия на водещото издание Auto Bild) за най-добър семеен хечбек на 2024 г. Японският автомобил винаги е бил достоен претендент за титлата „най-добър семеен хечбек“ и ето че сега я спечели в оспорвана битка с достойни конкуренти.

Просторното му купе е идеално за всекидневието, като дори най-високите деца и възрастни получават достатъчно място. Civic е с ефективно хибридно задвижване, което осигурява перфектен баланс между динамичните показатели и икономията на гориво, всеки път, щом седнете зад волана. Багажникът от 410 литра също е над средния за класа спрямо конкурентите. Добавете към това стилен интериор, плюс впечатляващо возене, изисканост и отлично управление – бързо ще се влюбите в тази кола.

Единадесетата генерация на модела не за първи път печели признанието на експертите. Наскоро той бе обявен и за най-добър хибрид Мощността му е 184 к.с., а разходът на гориво е повече от разумен. Civic e емблематичен за Honda модел – появява се на бял свят на 12 юли, 1972 г. и преди две години отпразнувахме неговия 50-годишен юбилей. Honda Civic e разработен като „автомобил за света“ и от модела са продадени повече от 27,5 млн. бройки в 170 страни.

 

Само сега при всеки закупил Honda Civic Sport от Бултрако Моторс, оторизиран дилър на марката в страната, ще получите подарък застравка КАСКО за 1 година. Ще обикнете версията Sport заради изключително богатото му оборудване, черните джанти с уникален дизайн, черните капачки на страничните огледала и специалния интериор. – седалки, облицована в текстил и кожа и спортни педали. Съветваме ви да побързате, защото наличностите са ограничени.

От 1988 г. насам Auto Express се слави като най-авторитетното британско автомобилно издание, в чиито съвети се вслушват редица бъдещи и настоящи притежатели на автомобили, както хората с бензин в кръвта.

Най-достъпният пикап у нас?