Мега як пранк или тривиална реклама с ЛеБрон Джеймс, Maybach и Lamborghini? (Видео)


24 Oct 2024

Някъде може да прочете, че NBA легендата ЛеБрон Джеймс е направил „най-дивата си шега със сина си“. А шегата е 42-секундно видео, пуснато небрежно в X канала на баскетболиста, имащ само в тази социална платформа 53,1 милиона последователи.

В краткия клип ЛеБрон Джеймснапълва догоре колата на 20-годишния си син (и съотборник) с огромно количество зърнени закуски. Когато Брони Джеймс отваря своето Lamborghini Urus от него се изсипват килограми Fruity Pebbles.

Тогава баща му се провиква от задната седалка на Mercedes-Maybach S-Class, казвайки му да не закъснява и да почисти бъркотията от алеята му.

Брони му отговаря „Йо, ти си стар за това“. Намеквайки, че баща му ще навърши 40 години през декември и е най-възрастният играч на NBA в момента.

Шегата или пранкът, наричайте го както искате, си е реклама на Nike и всичко си е по сценарий. Може да се поспори дали Mercedes-Benz и Lamborghini имат нещо общо с видеото, но в този бизнес няма случайни неща. За марката на зърнената закуска няма смисъл да се говори.

Настрана дали е смешно или тривиално видеото по-долу по-важното е, че ЛеБрон и Брони Джеймс са първото дуо баща-син, което играе заедно в NBA. Респект!

Най-достъпният пикап у нас?