MV Agusta F3 RC - репликата на мотора от Супербайк шампионата ще бъде представен на Sofia Motoring Expo

MV Agusta F3 RC - репликата на мотора от Супербайк шампионата ще бъде представен на Sofia Motoring Expo
23 Mar 2016

F3 RC е реплика на мотоциклета на Жул Клузел и Лоренцо Занети от тима на „Reparto Corse” в Световния супербайк шампионат. Лимитираната серия от 350 мотоциклета е придружена с индивидуален сертификат и номер за всеки притежател на F3 RC.

По време на „Sofia MotoRing Expo” посетителите ще могат да видят на живо F3 675 RC със сериен номер 002. Визуалните елементи на модела пресъздават изцяло графиката на състезателните мотоциклети на двамата пилоти, чиито автографи са вплетени в дизайна на F3 RC.

Спортните постижения на Жул Клузел и Лоренцо Занети вдъхновяват екипа на MV Agusta Motor S.p.A. да пресъздаде модела F3 RC за истинските почитатели на италианската марка. Всеки детайл от мотоциклета впечатлява с безпрецедентна изтънченост и технологично съвършенство от ново поколение. 

F3 675 RC е с работен обем 675 см3, мощност от 128 коня при 14 400 об/мин и трицилиндров, четиритактов двигател с дванадесет клапана. Вместимостта на резервоара е 16,5 литра, 173 кг е общото тегло на мотоциклета.

Фирма „Сенакс” ООД, която е и официалния представител на марката за България ще покаже и още два премиерни мотора, Brutale 800 и версията му Dragster, за които писахме преди седмица. Очаквайте също култоивя F4 R, Turismo Veloce, Rivale и още няколко „Motorcycle Art“ изделия на маракта.

 

 

Първородната Godzilla!