Ardent Racer Triumph Street Triple от Южна Африка. С боя на Renault


09 Apr 2016

Да, кафявото е от каталога на Renault, нарича се Adrient Brown и оттам е дошло и името на къстъм байка – Adrient Racer. И знаете ли кое е най-готиното? Че може да го карате и вие, стига да имате нужната категория и да се намирате в Южна Африка. Мотоциклетът е топ предложението на фирмата за байкове под наем, супер.

Що се отнася до модификациите, най-характерната част на Street Tripple, „очите“, са сменени с единичен компактен LED модул, монтиран директно към челото на рамката. Знаем какво ще попитате, не, фарът не ограничава радиуса на завиване. И понеже моделът е популярен, каталози с афтермаркет части далеч не липсват.

Супер готин щатски ауспух три-в-едно Competition Werkes, K&N филтри, Light Tech пиньон отзад и нова карта на мотора., Казанчето на предната спирачна система е Rizoma, Nissin апаратите са ревизирани, отзад стиска British Customs, с регулируемите лостчета са Pazzo. Oberon е марката на фрезованата капачка на резервоара. От Германия и Motogadget идват дигиталният уред, фрезованите ръкохватки, огледалата в края им, както и мигачите.

Готин къстъм байк, за който не е нужно да отделяте няколко десетки хиляди евро? Може да го карате за ден-два, за мноооооооого по-малко. Яко.


 

 

Първородната Godzilla!