The Grand Tour започва този петък, отварящата сцена струва 3 млн. евро. Събрахме абсолютно всички трейлъри, за да ви подгреем. Джеръми, Ричард и Джеймс ще взривят ефира на 18-ти


14 Nov 2016

Това определено е публикацията с най-много линкове към YouTube, която някога сме правили и има причина да е така. А тя е, че този петък ще се излъчи първият епизод на шоуто The Grand Tour, сътворено от екс-TopGear триото Джеръми, Ричард и Хамнънд, заедно с продуцента Анди Уилман и част от сценаристите, на безспорно най-великото автомобилно шоу, съществувало някога.

TopGear далеч не е същото предаване без тях, но за щастие на нас зрителите, „момчетата“ се завръщат с нещо, което обещава да бъде TopGear v3.0 (ако не и повече, все пак шоуто датира от 77-та), което обещава да бъде грандиозно. Ще споменем само, че стойността на отварящата сцена е 3,2 милиона долара или 3 милиона евро. Предаването ще се излъчва по платения канал Amazon Prime.

Разцъкайте галерията и гледайте всички трейлъри, много са, но на няколко пъти може да си разнообразите работния ден. Без да ви видят.

Първородната Godzilla!