Замислен във Франция, роден в Китай, преработен за Италия. Wrench Kings Mash Motors произведение, което е доста интересно


20 ное 2016

Като четете заглавието може да решите, че идеята не е добра. Толкова много препратки, нещо не е наред. Всичко обаче е и ще обясним защо. Моторът е базиран на Mash Motrors машина, която се произвежда в Китай, по поръчка и дизайн на едноименната фирма. А пичовете от Wrench Kings, Франция, са решили да базират проекта си за тазгодишното мото изложение в Милано, именно на такъв байк. Това е.

Байк и то какъв. Особена смесица на стилове, Scrambler резервоар, пред него кафе рейсърски раздувки, а отзад – тракер седалка. Колелата са 16-ки, обути гуми Firestone Deluxe Champion, изпускателната система е изработена на ръка, както и вече спомената та седалка на Tarozzi. Мигачи? Предните са почти невъзможни за разпознаване, когато не работят и са монтирани там, където преди се е захващал калника.

Учудихме се, че не разпознахме контролния панел, като Motogadget. Оказва се обаче, че той е точно такъв, но положен във фрезован от алуминий кейс. Това е, Mash Scrambler, направен за едва четири седмици. Харесва ни.

Коментирай

Sending ...