Знаем, че щастието не се купува с пари, но все пак... може да се наеме: десет неща, които може да наемете за да се почувствате щастливи. Галерия

  • Bugatti Veyron, 15 000 евро на ден. Знаете какво е Veyron, но може би не знаете, че комплект гуми за колата струва близо 30 000 евро. За половината на тези пари може да я имате за ден, фирмите които го предлагат не са една и две, но обикновено с колата получавате и абсурдно ограничение в пробега. Bugatti Veyron, 15 000 евро на ден. Знаете какво е Veyron, но може би не знаете, че комплект гуми за колата струва близо 30 000 евро. За половината на тези пари може да я имате за ден, фирмите които го предлагат не са една и две, но обикновено с колата получавате и абсурдно ограничение в пробега.
  • Пистата „Яс Марина“, за 25 000 евро на ден. Едно от най-забележителните места, който приютява Формула 1. Пистата може да бъде ваша за ден, срещу 25 хилки. Може и за повече разбира се, стига да имате парите. Пистата „Яс Марина“, за 25 000 евро на ден. Едно от най-забележителните места, който приютява Формула 1. Пистата може да бъде ваша за ден, срещу 25 хилки. Може и за повече разбира се, стига да имате парите.
  • Дейвид Култард, 3000 евро за няколко дни. Пичовете от пистата „Ред Бул Ринг“ предлагат обучение, „под опеката“ на професионален пилот, като Дейвид Култард например. Програмата се казва Go With Your Pro и може да ви научи на доста неща. Или просто да си изкарате супер. Дейвид Култард, 3000 евро за няколко дни. Пичовете от пистата „Ред Бул Ринг“ предлагат обучение, „под опеката“ на професионален пилот, като Дейвид Култард например. Програмата се казва Go With Your Pro и може да ви научи на доста неща. Или просто да си изкарате супер.
  • „Нюрбургринг“ с BMW M4, 2500 евро за два дни. „Рингa“ далеч не е проста писта, и макар че може да отидете и да си платите за да карате свободно дори и с VW Caravelle, бихме ви препоръчали първо да минете през BMW Driving Experience програмата. В нейните рамки ще получите обучение от про инструктори, ще карате M2 и M4 и ще ядете и спите за тези същите пари. „Нюрбургринг“ с BMW M4, 2500 евро за два дни. „Рингa“ далеч не е проста писта, и макар че може да отидете и да си платите за да карате свободно дори и с VW Caravelle, бихме ви препоръчали първо да минете през BMW Driving Experience програмата. В нейните рамки ще получите обучение от про инструктори, ще карате M2 и M4 и ще ядете и спите за тези същите пари.
  • Състезателен отбор, от 80 000 евро за състезание. Traum Racing ви предлагат пилотското място в тяхната SCG003C, с която да се пуснете в „4-те часа на Нюрбургринг“ например. Цената започва от 80k за състезание, за които получавате седем механика и инженер. Ако се бръкнете за 200 евра, ще имате всичко, дори психолог и прогноза за времето. Състезателен отбор, от 80 000 евро за състезание. Traum Racing ви предлагат пилотското място в тяхната SCG003C, с която да се пуснете в „4-те часа на Нюрбургринг“ например. Цената започва от 80k за състезание, за които получавате седем механика и инженер. Ако се бръкнете за 200 евра, ще имате всичко, дори психолог и прогноза за времето.
  • Шофьор, за около 25 000 евро на година. Карането на автомобил може да бъде доста забавно, така че ние не бихме плащали на някой да го прави вместо нас. Но, има хора на които им се налага да ползват подобна услуга. Цените могат да варират доста, но добър шофьор може да ви излезе около 50 хил. лв. за година. Шофьор, за около 25 000 евро на година. Карането на автомобил може да бъде доста забавно, така че ние не бихме плащали на някой да го прави вместо нас. Но, има хора на които им се налага да ползват подобна услуга. Цените могат да варират доста, но добър шофьор може да ви излезе около 50 хил. лв. за година.
  • Подводницата ‘Lovers Deep’, за 205 000 евро на ден. Макар името да звучи, като заглавие на филм за възрастни, Lovers Deep реално е частна подводница, която може да намете за меден месец или просто за да се повозите с любимия човек. Базирана е в островната държава Сейнт Лусия, идва с двама души екипаж и ще ви струва малко над 200 евра на ден. Говорим за хиляди. Подводницата ‘Lovers Deep’, за 205 000 евро на ден. Макар името да звучи, като заглавие на филм за възрастни, Lovers Deep реално е частна подводница, която може да намете за меден месец или просто за да се повозите с любимия човек. Базирана е в островната държава Сейнт Лусия, идва с двама души екипаж и ще ви струва малко над 200 евра на ден. Говорим за хиляди.
  • Мега яхтата ‘Solandge’, 1 024 145 евро за седмица. Съдчето е дълго 85 метра и ви го дават с 29 души екипаж, като ви остава място за вас и още 11 гости. Площадка за хеликоптер, джакузи, джетове, бар, няма да ви липсва нищо. Допускаме, че ще си изкарате приятно. Мега яхтата ‘Solandge’, 1 024 145 евро за седмица. Съдчето е дълго 85 метра и ви го дават с 29 души екипаж, като ви остава място за вас и още 11 гости. Площадка за хеликоптер, джакузи, джетове, бар, няма да ви липсва нищо. Допускаме, че ще си изкарате приятно.
  • Airbus A380, 50 000 на час. Да, може просто да си купите билет, като всички останали, но няма да сте истински милионер, ако не го наеме само за вас. И вашите 499 приятели. Освен тази сума, очаквайте да платите и летищни такси още няколко дреболии. Airbus A380, 50 000 на час. Да, може просто да си купите билет, като всички останали, но няма да сте истински милионер, ако не го наеме само за вас. И вашите 499 приятели. Освен тази сума, очаквайте да платите и летищни такси още няколко дреболии.
  • МиГ-29, 17 000 евро за 50 мин. Обучението за пилот във ВВС е доста времеемко, но срещу около 17 хил. евро може да си купите 50 минути возене с МиГ 29. Цената включва трансфера, хотелите, медицинския преглед, горивото и, а да, пилот, който да кара самолета. МиГ-29, 17 000 евро за 50 мин. Обучението за пилот във ВВС е доста времеемко, но срещу около 17 хил. евро може да си купите 50 минути возене с МиГ 29. Цената включва трансфера, хотелите, медицинския преглед, горивото и, а да, пилот, който да кара самолета.

25 Nov 2016

Парите не могат да купят щастие. Доста известна поговорка, с която принципно сме съгласни, но много зависи и в каква ситуация се намирате. Ако всичко друго ви е наред, може да си купите или дори да си наемете моменти на щастие.

За да не се оплетем тотално обаче, както и вас, направо пристъпете към галерията, в която ви представяме десет варианта за „наем на щастие“, от различно естество и за различно време. От Bugatti Veron, през МиГ-29, до мега яхта за над милион евро на седмица. Нищо не ни пречи да помечтаем.

Първородната Godzilla!