Музикалната система на Lamborghini e с 2 хил. лв. по-скъпа от VW Passat 1.6 TDI. Но пък звучи по-добре. Галерия и видео

  • Музикалната система на Lamborghini e с 2 хил. лв. по-скъпа от VW Passat 1.6 TDI. Но пък звучи по-добре. Галерия и видео

15 Apr 2018

Естествено, няма как да стане и дума за разликата в звученето на 120-те дизелови коня на нафтовия Passat и 1000-те вата на това култово стерео, дело на iXoost/Esavo и Lamborghini. Така че, съвет от нас, ако искате да подарите за Коледа най-яко изглеждащата стерео уредба, това е вашият избор – давате точно 48 505 лв. и сте щастливи. Ако обаче ви трябва просторен и качествен семеен автомобил с разумен двигател, тук стереото губи – Volkswagen Passat 1.6 TDI с ръчни скорости и базовото изпълнение Trendline, това е вашата покупка. Има логика.

Но, обратно към музикалното чудо. То разполага с две едноинчови пищялки, два 6,5-инчови говорителя и два 8-инчови ууфера, които се допълват приятно от един 15-инчов субууфер с неодимов магнит. Bluetooth 4.0, AUX, RCA портове и 24-битови сигнални процесори, а дизайнът е веднъж – карбонова конструкция, като дори имате готиния червен бутон за „палене“ с капаче. И да, тръбите са истински, свити са от коша с части на LP750-4 Superveloce, а сега в тях живеят пищялките. Чупете буркана, Коледа наближава, а тези работи се изработват по поръчка.

Много практичен и интересен!