Почти нелегално: Porsche 911 GT3 ‘Cup’. Мега жълто, в мега галерия


07 Dec 2016

Гледаме тази галерия в SpeedHunters и не можем да и се нарадваме. Не може да се нарадва на колата и фотографът сътворил тези снимки, Пади Макграт, който неочаквано получава ключовете за това жълто Porsche 911 GT3. Пади се среща с притежателя на колата за да направи фотосесия, но Дарен Йо му предлага и да покара.

„Слагаш трансмисията на Sport, така можеш да сменяш при 9000 оборота...“ му казва собственикът, при което въпросът „Може ли да я настъпя леко?“ автоматично станал излишен.

Какви са промените по колата обаче и защо тя е почти нелегална? Ами, защото много от аеро елементите са Cup, предназначени за състезателната бегачка на Porsche. От Cup каталога идват предната броня, заедно с куката за теглене, триъгълните плексигласови прозорчета отстрани, както и – разбра се – задният спойлер, който седи прекрасно. Окачването е запазено стоково, с изключение на сменените със Swift пружини.

Вътре? Стандартните седалки са отстъпили място на Recaro с фиксирани гърбове, който предлагат страхотна упора, но коланите не са 5-точкови, а заводските, което значително улеснява живота с колата в ежедневието. Разгледайте страхотната и стабилна галерия, като после може да проверите и други работи на Пат, както в про страницата му, така и в Instagram.

Да си внесеш мечта!