Австралийско дилърство на Honda продаде чисто нова S2000. През ноември 2016. Обяснението плюс галерия на модела


11 Dec 2016

Фокус-мокус. Мечтата на всеки Honda фен, да намери готин модел в много добро състояние. В случая, моделът е един от най-култовите малки и спортни роудстъри, а състоянието на автомобила е... ново.

Абсолютна истина. Дилърство на марката в Австралия обявило продажбите си за ноември 2016, които възлизали на... една кола. Една и то каква. Конкретната S2000 седяла в шоурума вече близо 10 години, като била използвана само за демо цели. И по неизвестна причина, роудстърът така и не бил продаден.

Докато не се появил г-н X, който попитал за цената – която също остава X –, след което той и търговецът си стиснали ръцете и човекът откарал чисто новата Honda S2000, на десет годишна възраст. За състоянието на колата не бива да се съмняваме, тъй като е стопанисвана по всички изисквания на марката.

И накрая, за съжаление не успяхме да намерим кадри на колата, но пък се разровихме да видим колко вървят добрите и малко караните екземпляри в интернет. Автомобилът от галерията е 27 хил. мили и се продава за точно толкова долара. Като нова в Австралия колата е струвала 73 950 в техни пари. И да, гложди ни любопитството колко е платил човекът за „новата австралийка“.

Лукс от Китай!