Как се прави: 2017 Nissan GT-R. Видео и галерия на колата


03 Jan 2017

Добре дошли в 2017-та, година, в която очакваме доста интересни коли. И година, за която Nissan обнови култовия си GT-R, вероятно последният (или един от последните) ъпдейт на поколението R35.

Видеото показва производствения процес, в който има и доста ръчна работа от страна на работниците. В някой от кадрите ще мернете и коли на Infiniti, но това не трябва да ви учудва - те се сглобяват в същия завод в Точиги, Япония.

Припомняме, че 2017 Nissan GT-R идва с по-удобни седалки, нов по-голям 8-ичнов дисплей, по-готин волан с нови пера за смяна на предавките, като цяло кабината е доста по-модерна и пасва идеално на култовия GT-R. Промяната в дюзите на климатика е доста видна - характерната „недомислена“ решетка, седяща вляво от дисплея е отпаднала, като е заменена от правоъгълни отвори под него. Така таблото изглежда доста по-подредено. Японците са се погрижили да изолират купето от шума по-добре, стъклата са специални за целта, като е въведена и Active Noise Cancellation система, „редуцираща нежеланите звуци в салона“.

Моторът? Ъпдейт и тук. Той е познатият супер ефективен 3,8-литров битурбо V6, като в последното си изпълнение генерира 565 к.с. (20+ спрямо преди). Все още няма официални данни относно динамиката, но по всичко личи че колата е МНОГО бърза.

Предлагаме ви да видите и този приятел долу – кликнете на него за да отскочите до материала за бруталния Nissan GT-R GT500.

Първородната Godzilla!