Брутално готината Toyota Supra, правена в България. Мощна е 800 к.с. и изглежда убийствено. Галерия и инфо

  • Прекрасна галерия от 15 снимки. Прекрасна галерия от 15 снимки.

30 Jan 2017

Toyota Supra. Тези две думички една до друга буустват адреналина на всеки, който обича автомобилите. Няма дори да навлизаме в описания свързани с „Бързи и яростни“, а просто ще споменем какво е правено по тази мега Supra, за която са се погрижили в столичното ателие Overdrive. Поздравления за изпълнението от нас, както и за прекрасните снимки дело на нашия приятел Деян Йорданов. Както ясно се вижда от галерията, автомобилът е доооооста преработен, като същевременно остава приятно умерен (зависи от гледната точка).

Под капака. Добрите хора са монтирали кит Titan 3.4L, който включва колянов вал, бутала и мотовилки. Валовете са HKS 272, а за пълненето са ангажирани две турбини HKS GT2835, които заедно с AEM V1 ECU компютъра на мотора, правят мощността „над 800 коня“. Супер. Тези коне отиват разбира се към задните колела през шпер диф TRD, а за спирането отговарят 6-бутални Brembo апарати отпред и 4-бутални отзад. За да бъде всичко под контрол е инсталиран Racelogic тракшън контрол.

Що се отнася до визията, Overdrive са качили колата на готини 19-ки Volk TE37, обути в подобаващи Тoyo Proxes R888. Тези джанти наистина отиват на Supra. Отива и и вниманието, което е отделено на интериора. Спортни седалки с класически квадратен десен на тапицерията, червени шевове и 4-точкови колани OMP, за да е всичко точно. Положени са няколко квадрата карбон, който също изглежда с върхово качество, а за звукът отговаря техника Ground Zero.

Разгледайте прекрасната галерия, след което може рязко да смените с този бял Rolls, който е правен от същите хора и заснет отново от Деян (кликнете на колата).

Първородната Godzilla!