Rowen Subaru WRX STI е още по-яко от оригинала. Японската сила. Галерия и инфо

  • Галерия от 9 снимки. Галерия от 9 снимки.

11 Feb 2017

Японците правят странни неща и често по-крайни, особено за европейските разбирания. Wald International е тунинг фирма, която прави такива крайни работи, както и Rowen (също японци), чието дело е колата на снимките - Subaru WRX STI. Макар, че стилистиката в случая не е прекалена и пасва доста добре на колата. И истината е, че това пипнато STI ни допада повече от оригинала.

Изпускателната система е от неръждаема стомана със синьо „обгорени“ краища, решетката отпред е без съзвездието „Плеяди“, има LED дневни светлини и няколко килограма карбон. Въглероден ръб на въздухозаборника на предния капак, вежди на фаровете, преден лип и заден дифузьор.

Мощността? Японците не казват дали има промяна по 2-литровия боксер с 268 коня, но дори само изпускателната система би следвало да се отрази с повишение. И реално Rowen могат да ви продадат само бодикита, а лепенките Prodrive на вратите подсказват и за възможни пипвания и под капака. При тунерите мощността често е въпрос на... въпрос от ваша страна. И пари.

Разгледайте кратката галерия, пуснете и клиповете, а след това може да се опитате да откриете минималните ъпдейтни по обновеното Subaru WRX STI, което марката показа съвсем скоро. Просто кликнете на фейслифтната кола долу.

Първородната Godzilla!