Търсите си спортно комби? Callaway Corvette AeroWagen е много приятен вариант. Галерия и инфо

  • Галерия от 16 снимки. Галерия от 16 снимки.

13 Feb 2017

Да, случи се, и Chevy Corvette просъществува в по-удобна AeroWagen версия комби, която е по-скоро от породата Shooting Brake. Което де факто си е комби. Префасонирането е дело на небезисвестните калифорнийци от Callaway, а собствениците на Corvette C7 Stingray, Grand Sport и Z06 могат да си поръчат този комби ъпдейт под формата на кит. Частите струват 14 990 долара и се инсталират в дилър на тунинг фирмата или директно при тях.

В комплекта обаче не влизат допълнителен чифт седалки, за да може да си направите Vette-a 2+2. От Callaway казват, че шасито на колата не го позволява, но какво от това? На кой биха му притрябвали още две места? Тук целта е оригиналност и само оригиналност. Вижте я само, колата изглежда страхотно, а освен това може да си я върнете в заводски вид по всяко време, без особени мъки.

Ако обаче все пак държите да карате не само бързо, но и просторно комби, Merc-AMG имат вариант - прясната E 63 S с неиния 4-литров битурбо V8 с 612 к.с., 850 Нм. И 1800-литров багажник. Кликнете на снимката за пълната галерия и инфо на мега семейния автомобил.

Първородната Godzilla!