Aston Martin Vantage дава криле. Няколко специални по-енергийни издания на готиния британец. Галерия и инфо

  • Галерия от 7 снимки. Галерия от 7 снимки.

21 Feb 2017

По-енергийни поне заради името на специалитетите, Aston Martin Vantage Red Bull Racing Edition. По-така издания, които идват с „набор от отличителни екстри, посветени на най-отдадените фенове на Formula 1“. Иначе казано, специален бодикит и доста парчета карбон, в това число предния сплитер, праговете, дифузьора и апликациите в купето.

В купето могат да се видят и (не на снимките) табелки с автографите на Даниел Рикардо или Макс Верстапен, които ще разписват всяка кола в знак на одобрение. А да, вътре също има и бродирани лога на RBR, а отвън жълто за спирачните апарати. Цветовете също са специални, Mariana Blue или Tungsten Silver, който могат да бъдат и матови.

Двигателите? Избор от двата мотора V8 S и V12 S. Тоест, или малкия 4,7-литров V8 с 436 к.с. и 490 Нм, достатъчни за 4,8 до сто и 305 км/ч или големия татко V12. Вторият 6-литров атмосферен (о, да!) мотор генерира 571 к.с. и 620 Нм, за 4,2 сек до сто и 330 км/ч. Като имате предвид, че скоростите са ръчни. Ръчка и 6-литров атмосферен V12? Плачем, че го нямаме...

Но пък идва лято, така че по-удачният вариант е да си купите един от най-красивите „6-литрови сешоари“ - Aston Martin Vanquish S Volante. Кликнете на прекрасния кабриолет за пълната галерия и информацията.

 

Лукс от Китай!