Subaru WRX вилнее в новия „шофьорски“ филм наречен... ‘Baby Driver’. Галерия и трейлър

  • Галерия от 11 снимки. Галерия от 11 снимки.

15 Mar 2017

Холивуд е сготвил нов филм в стил „Транспортер“, само че с няколко основни разлики. Първо, главното действащо лице, шофьорът, не е мачо с набола брада и стабилна мускулна маса ала Джейсън Стейтъм и второ – колата не е мощна и луксозна лимузина от последно поколение. Вместо това Sony Pictures са заложили на 23-годишния Ансел Елгорт и на 11-годишно Subaru WRX. Малко странен подход от страна на продуцентите, но пък ще е любопитно какъв ще бъде резултата от него.

Режисьор и сценарист е Едгар Райт ( ‘Shaun of the Dead’,‘Hot Fuzz’ и други), а в актьорския състав блестят звездните имена на Кевин Спейси, Джейми Фокс и още няколко известни личности. Колкото до избора на колата, чудим се след като са заложили на ‘Hawkeye’ WRX, защо не са избрали поне STI-ката с големия спойлер и златните Brembo. И защо колата не е синя?! И, след като работят със Subaru, защо японците не промотират най-новия си модел? Не си мислете, че участието на ‘Scooby’ е случайно, ще мернете и кадър в който Ансел Елгорт ‘Baby’ седи зад количка BRZ...

Дали филмът ще е нещо свежо и различно, макар че идеята ни е вече до болка позната? Или ще е поредната ексън боза с автомобилни преследвания? Ще можем да кажем след световната премиера на филма на 11 август и дебюта му в България на 1 септември. А след като изгледате трейлъра и превъртите галерията, клинете на този ‘Hawkeye’ WRX STI, който бихме ползвали ние за филма.

 

 

Първородната Godzilla!