Tomahawk от V-Twin Garage е Indian Scout за драг. Готин байк

  • Галерия от 7 снимки. Галерия от 7 снимки.

26 Mar 2017

Като казваме за драг, имаме предвид в такъв стил, иначе машината на дали някога ще стъпи на 400-метровата асфалтовата права писта. Моторът е резултат от вътрешен конкурс на Indian, които са възложили на няколко от дилърствата си по света да претворят Scout. Този е дело на френското ателие V-Twin Garage и макар да не е първенецът от надпреварата, смеем да твърдим, че изглежда прекрасно.

V-Twin Garage са ползвали различни компоненти от Roland Sands Design. Спортните ръкохватки например, пиньонът отзад, както и лостчетата на спирачките. Ателието измества степенките по-назад за по-агресивна позиция, а за по-изчистен вид монтира Motoscope Mini скоростомер от Motogadget. Позицията му също е интересна, непосредствено до въздушния филтър.

Самият двигател е подсилен, но от ателието не издават точните параметри. Със сигурност помага и 2-в-1 изпускателната система Vance & Hines, а за да спира адекватно са монтирани готини апарати Beringer и чугунени дискове. Зад тях пък може да видите фрезованите колела Alen Ness, които лепват прекрасно на байка.

Лукс от Китай!