Това е първият трейлър на филма за Брус Макларън. Видео и галерия

  • Галерия с 6 снимки Галерия с 6 снимки

10 Apr 2017

McLaren пусна първото подгряващо видео за един филм, който чакаме от много месеци. Филм, който разказва историята за един от най-интересните пилоти. И не само, защото, подобно на много други добри пилоти, името му се превръща в легенда след смъртта му.

Историята на новозеландецът наистина си струва да се разкаже на лента, а от тези две минути по-долу, оставаме с впечатление, че е доста добре разказана.

Четири години след като се превръща в най-младия пилот, спечелил Гран при, Брус създава свой собствен отбор и поставя основите на една фирма, която днес е приказка за спойлери, двигатели и притискане на стойност милиони. Първата кола на McLaren е M1A през 1964, а още на следващата година M1B започва да пише история в Can-Am. Между 1967 и 1970 McLaren печели 37 от 43 състезания, като 19 от победите са двойни. За съжаление Макларън загива млад, докато тества състезателен M8D, и не успява да види как създадената от него фирма ще се превърне в една от най-известните марки за суперавтомобили в света.

Все още няма официална дата за излизането на филма, но очакваме повече информация в близките седмици!

 

Лукс от Китай!