Unplugged Performance и тяхната супер яка Tesla Model S. Галерия и инфо

  • Галерия от 40 снимки. Галерия от 40 снимки.

23 Apr 2017

Tesla не спират да доказват, че електрическото придвижване може да бъде готино, а дамите и пичовете от Unplugged Performance, го правят още по-готино. Ателието е базирано в Хаутхорн, Калифорния, точно където се намират Tesla Design Studio и SpaceX, а колата е... мега яка.

По задвижването няма модификации, но излъчването на Model S е подсилено без да бъде прекалено. Керамични дискове с 6-бутални апарати Brembo отпред? Прекалено амбициозно? Ами, не защото тези спирачки не са там за да издържат на брутална злоупотреба, а най-вече за да спестят 9 кг от масата, което е добре дошло за всяка кола, особено за електромобил. Но пък, вижте ги как изглеждат, бихме си ги поръчали и само заради това.

Друго? Автомобилът седи по-ниско благодарение на преместените нагоре крепежни елементи на оригиналното въздушно окачване, което променя доста визията на Model S. Добавено е яко оранжево, знаете че харесваме този цвят, карбонови елементи отвън, като най-сериозно е преработен салона – също елементи от карбон и готини парчета алкантара.

Разгледайте обилната галерия дело на Лари Чен за speedhunters.com, слад което кликнете на тази загадъчна предница на Model X, също направена още по-готина отколкото е. Само че не в Калифорния, а тук в България, от Vilner.

Първородната Godzilla!