Колко струва един CLA 250 Coupe от Vilner? Галерия и инфо

  • Галерия от 22 снимки. Галерия от 22 снимки.

24 Apr 2017

Точната цена на колата не се опоменава в прессъобщението, но там Vilenr казват, че въпросният автомобил е облагороден за около 20% от първоначалната сума за която е закупен. А в случая това е Mercedes-Benz CLA 250 Coupe, който започва от около 67 хил. лв., но трябва да се има предвид, че стартовата кола не е била съвсем базова. Така, че ако ви се смята, може да разберете колко горе-долу е излязло това удоволствие на собственика.

В случая проектът не е толкова мащабно изпълнен, колкото S 63 AMG, „S-класата в която се влиза на бос крак“, но точно това е и любопитното – как с правилните промени на правилните места се получава доста различна и по-яка кола.

Тук Vilner са наблегнали най-вече на това да създадат още по-силно впечатление за купе у пасажерите. Направили са го с интересна комбинация от черна и „карамелена“ алкантара на тавана, като B-колонките са обвити в тъмния цвят за да се открои дъгата на покрива. В мекото кафяво са направени и кожените среди на седалките и корите на вратите, а яките въздуховоди са боядисани в... ‘Honey Bronze’.

‘Honey Bronze’? Този приятен цвят с интересно име е послужил и за облагородяване на екстериора, под формата на ленти фолио отстрани и боя за напречния елемент на решетката и липчето на дифузьора отзад. Емблемите са пременени в черно, както и самата решетка, стоповете са тонирани, като вече само фаровете издават по-базовия характер на „baby CLS-a”. Джантите? Оригиналният им дизайн е доста семпъл, но с боядисването им ‘Gunmetal Light Graphite’/‘Honey Bronze’ ситуацията е станала доста по-яка.

Разгледайте приятната галерия този CLA, след което може да кликнете на предницата на S 63 AMG, чийто интериор Vilner претвори без да жали средства и материали.

Много практичен и интересен!