Световният шампион по бокс Антъни Джошуа подкара 550-конен Range боядисан в... World Champion Graphite

  • Галерия от 4 снимки. Галерия от 4 снимки.

30 Apr 2017

Ако се интересувате от бокс или поне гледате спортни новини, знаете че 27-годишният британец си извоюва световната титла в тежка категория, след като би Кличко на „Уембли“. Джошуа, освен световен първенец и носител на Ордена на Британската империя, вече е и собственик на специален Range, чиято боя е кръстена... World Champion Graphite. Колата е изработена от отдела за специални поръчки на Jaguar/Land Rover SVO (Special Vehicle Operations) и се отличава най-вече по няколкото метални табелки с автографа на шампиона. Има и бродерии с инициалите AJ, както и прагове светещи с неговото име. Човекът си го е заслужил.

Колата е Range Rover SVAutobiography Dynamic, което означава, че под предния капак работи 5-литровия V8 Supercharged мотор с 550 к.с. и 680 Нм, който задвижва и Range Sport SVR. С него големия Range Rover (който обаче в това си изпълнение SVAutobiography Dynamic, се предлага само в къса база) ускорява от 0-100 км/ч за 5,1 сек и развива 225 км/ч. Последната ви е малко? Физиката си е физика, колата просто е огромна. Вижте 22-инчовите джанти, седят и пропорционално, като 17-ки на Golf.

Не поостаря ли обаче най-голрмия Range? Колата наистина е на години, но продължава да изгелжда могъщо и величествено. А за това в каква посока се насочва дизайна на RR, можете да съриде по новия Velar, който се намести между Evoque и Range Sport. Кликнете на колата за пълния материал с галерията.

Много по-добра от предишната?