Да разопаковаш чисто новото си Lambo Centenario, буквално да го извадиш от сандъка. Галерия

  • Галерия от 21 снимки. Вижте оранжевите стрелки в двата края на снимката Галерия от 21 снимки. Вижте оранжевите стрелки в двата края на снимката

30 May 2017

Много от нас мечтаят за чисто нова кола, било то Clio, Golf или някоя друга Skoda „с найлоните“, както се казва, а други се радват на доставката на жълтото си Lamborghini Centenario. Но не трябва да „хейтваме“, както има една измислена дума, щастливците, които могат да си го позволят, а да се радваме на тези машини. Защото ако не бяха те, нямаше да има такива коли.

А ако не беше човекът от Grubbs Photography, нямаше да можем да разглеждаме снимките от настоящата галерия от доставката на третото Centenario в САЩ, любезно осъществена от Lamborghini Beverly Hills. Американски камион декориран с италианския флаг – малко странна гледка – и с голям дървен сандък отзад. След паркирането следва мотокар, чук заради функцията му „вадене на пирони“ и „бикът“ вече е на чист въздух.

 Можем да кажем честито на собственика, а също че жълтото определено отива на Lambo Centenario. Припомняме, че името на модела идва от 100-годишнината от рождението на г-н Ламбо, а серията е ограничена в 40 броя, 20 от които са във версия Roadster. Centenario разполага с 6,5-литров V12 със 770 к.с., вдига сто за 2,8 сек и развива 350 км/ч. Роудстърът също става, кликнете на него за галерията.

Лукс от Китай!