Супер играта „Битката на титаните“ започва! Най-култовите автомобили в титаничен сблъсък. Вие ги оценявате, ние ви даваме награди!

Супер играта „Битката на титаните“ започва! Най-култовите автомобили в титаничен сблъсък. Вие ги оценявате, ние ви даваме награди!
11 Jul 2017

Започва новата ни супер игра „Битката на титаните“, която е плод на нашите усилия и тези на Alpecin, мъжки шампоан номер едно в Германия. Битката е базирана на познатите фактори от всеки един автомобилен спор: ентусиазмът, обективните и субективните критерии. Сааамо, че за разлика от споровете на по бира, си направихме труда да изградим специален сайт, където този „спор“ може да се случва в супер прегледен вид, а на всичкото отгоре и от който ще печелите награди.

За какво става въпрос? Всеки ден в продължение на месец ще противопоставяме два култови автомобила един срещу друг, а кой ще побеждава ще решавате вие, оценявайки колите по три критерия. Може да гласувате само за единия, може и за двата, като единственото ограничение е да не го правите повече от веднъж за съответния ден.

Победителите? Това е най-якото. Първо, че избираме не по един, а по трима победители за всеки един ден и второ – въпросните се теглят от всички регистрирали се за играта, независимо дали „техните“ коли са спечелили или не. Тоест, гласувате в полза на Nissan GT-R, накрая на деня резултатите са в полза на Porsche 911 Turbo, но вие пак може да отнесете една от трите награди.

Наградите? Те са осигурени от Alpecin, мъжки шампоан номер едно в Германия и са опаковани в стилен и удобен флакон. Подаряваме по три награди на ден в продължение на месец (без уикендите, и ние сме хора), което значи че ви очакват двадесет титанични битки на сайта направен специално за целта, както и 60 награди за периода на битките.

Обявяване на победителите? Късметлиите се обявяват се във Facebook страницата на DizzyRiders.bg, точно в 18:00, от понеделник до петък. Това е то, участието е супер лесно, става адски бързо, накрая на деня разбирате дали вашата кола е победител, а дори и да не е пак участвате за една от трите награди. Яко.

Първородната Godzilla!