Lamborghini Giro е колоездачна обиколка на света. Но не с колела, а с Lambo-та

  • Галерия с 30 епични Lambo снимки Галерия с 30 епични Lambo снимки

20 Jul 2017

Чували сте за Giro-то, нали? Легендарната колоездачна обиколка на Италия е едно от трите най-големи състезания за колела в света, заедно с испанската Вуелта и Тура… Е, в галерията тук ще видите нещо такова, само че провеждащо се на два континента. А, и още една подробност - в Lamborghini Giro участниците използват коли, вместо колела.

В Страната на изгряващото слънце могат да се намерят не един и двама заможни автомобилни ентусиасти, способни да си купят Lamborgini. Всъщност в островната страна има няколкостотин екземпляра от почти всички модели на италианската марка.

За два дни участниците в това японско Giro са изминали около 350 км в търсене на подходящи места за снимки и събуждайки горите край залива Исе в централната част на страната. Отделна част от тура се е провела в Китай по “един от най-красивите пътища в страната” - край езерото Цинхай. В галерията ще видите Lamborghini-та пред храмове, Lamborghini-та в паркове, дори балони с горещ въздух Lamborghini. Giro-то на Lamborghini има и американска част, така че някои от снимките в галерията ще ви пренесат и в Северна Америка. Приятно разглеждане!

Първородната Godzilla!