Silver Star Motors ни покани на коктейл. Новият официален представител на Mercedes-Benz за България обеща приятни неща

  • Галерия от 4 снимки, плюс още няколко на модели, които харесваме. Галерия от 4 снимки, плюс още няколко на модели, които харесваме.
  • Иии една класика. Silver Star казаха, че ценят клиентите не само на новите возила, но и на старите. Иии една класика. Silver Star казаха, че ценят клиентите не само на новите возила, но и на старите.
  • И обновеният S-Class Maybach. И обновеният S-Class Maybach.
  • Абсурдният и могъщ G 65 AMG, който много харесваме. Абсурдният и могъщ G 65 AMG, който много харесваме.
  • 2017 Mercedes-Benz AMG-GT Roadster 2017 Mercedes-Benz AMG-GT Roadster
  • 2017 Mercedes-Benz E-Class Coupe 2017 Mercedes-Benz E-Class Coupe

21 Jul 2017

Това бе първата пресконференция, обедна, на приятно място и с доста освежаващи безалкохолни коктейли. Но освен коктейлите, освежаващ можем да наречем и факта, че Mercedes в България се пое от нова фирма, част от голям холдинг базиран във Великобритания.

Какво означава това за всички нас? Ами, за нас журналистите конкретно означава, че ще имаме достъп до повече тестови автомобили, което ще е добре и за вас читателите. Silver Star обещават и доста повече мероприятия, доста по-къси срокове за доставка на автомобили за клиентите, както и – мноого важно нещо -, значително подобряване на сервизното обслужване. Ура.

Новост е и дейността по внос на употребявани и сертифицирани от Daimler автомобили от Германия, което значи проверени коли втора ръка с гаранция. Цените им по всяка вероятност ще са по-високи от тези на горубянските експонати, но пък ще получавате и доста проверен автомобил.

Та така, Silver Star Motors встъпи в длъжност, сега очакваме лека-полека да видим с какви темпове ще се случат обещаните промени. Вярваме, че тази стъпка е нещо добро за Mercedes в България, а и за нас феновете. Разгледайте галерията, която включва и снимки на няколко яки за нас модела, след което може да кликнете на този култов SL 73 AMG, кола която обожаваме. Припомняме я неслучайно – Silver Star подчертаха, че ще обръщат много по-голямо внимание и на собствениците на стари Benz-ове.

Текст: Иван Монев


 

Много практичен и интересен!