Porsche Cayenne III изскочи от торбата предсрочно

  • Галерия с 22 снимки на третото поколение Cayenne Галерия с 22 снимки на третото поколение Cayenne

26 Aug 2017

Пред вас е третото поколение на един от най-успешните луксозни кросоувъри в света. Макар снимките да идват неофициално и предсрочно (премиерата ще се състои на 29 август), то те са най-съществената част от дебюта на големия SUV. Независимо от личното ви мнение за Cayenne, това е колата, благодарение на която Porsche може да си позволи да прави 911 GT2 RS, 918 и всичките ви други любими модели. Освен това големият германец има с какво да се похвали на технологичния фронт. Така че не затваряйте линка толкова бързо.

Макар официалната премиера да е насрочена за вторник, тези снимки са съвсем официални и с чудесна резолюция. За съжаление към тях няма никакъв официален текст, но ще научите много и само от изображенията, ако сте сериозен почитател на марката. От снимките виждаме, че компанията е приела еволюционния подход, известен още като „Щом се продава добре, не го променяй много”. В предницата действително няма много промени, а по-сериозна дизайнерска интервенция е имало в кърмата на големия SUV, където виждаме препратки към Panamera Sport Turismo.

В интериора е наистина модерно и високотехнологично. Скъпа кожа, дървени апликации и нов инструментален панел с два дигитални дисплея, единият от които може да замени телевизора в хола.

Двигателната гама в началото ще бъде изцяло бензиново-хибридна, а по-късно ще се появят и забавените от Дизелгейт дизели. Очакваме базовият Cayenne да се задвижва от 3-литров V6 с 330. Цялото инфо и още снимки – в близките дни.

Първородната Godzilla!