Вижте колко малко детайли променят радикално всяко Porsche

  • Галерия със 17 снимки, доказателство, че дяволът е в детайла. Галерия със 17 снимки, доказателство, че дяволът е в детайла.

16 Sep 2017

Пред вас е новият тунинг пакет на TechArt за Porsche 718. С него германското ателие иска да докаже, че с едва шепа детайли е напълно възможно да промените радикално колата си, независимо дали е Porsche или старо E46. Висококачествените въглеродни елементи вече не са толкова безумно скъпи, изтъкват от TechArt. За съжаление без да посочват цени. Те предлагат коруби за огледалата, преден сплитер, решетка, отвори за охлаждане и рамка за дифузьор – все малки детайли от подсилена с въглеродни влакна пластмаса, които обаче ще променят колата значително.

Допълнителен заден спойлер и нови джанти са сред най-сериозните оръжия при подмяната на автомобилните дрехи и дават най-голям ефект. В случая виждате 21-инчови олекотени Formula IV пак от каталога на TechArt, които могат да се поръчат в цвета на купето ви.

За всеки модел тунинг ателиетата предлагат и чип тунинг – в случая за Boxster S и Cayman S TechArt добавя 50 коня и 60 Нм за общо 400 к.с. и 480 Нм.
 

Лукс от Китай!