Колко високотехнологичен е новият Cayenne всъщност?

  • Приложението за смартфон ви дава достъп до основни функции на Cayenne... Приложението за смартфон ви дава достъп до основни функции на Cayenne...
  • Климатикът, аудио системата и навигацията се управляват и с гласови команди. Климатикът, аудио системата и навигацията се управляват и с гласови команди.
  • Навигационната система е постоянно онлайн и разполага с данни за трафика и проблеми на пътя в реално време Навигационната система е постоянно онлайн и разполага с данни за трафика и проблеми на пътя в реално време
  • Всичко това е серийно и в по-слабо оборудваните версии, доколкото това е точен термин при Porsche Всичко това е серийно и в по-слабо оборудваните версии, доколкото това е точен термин при Porsche

23 Sep 2017

Благодарение на вече стандартния Porsche Connect plus, третото поколение Cayenne разполага с огромен брой технологични функции, като издига възможностите си за свързване на по-високо ниво.

За първи път собствениците и пътниците в Cayenne могат да използват Amazon Music, Smart Home и Radio Plus и то изцяло вградени в Porsche Communication Management (PCM). Кросоувърът е постоянно онлайн, благодарение на интегрираната LTE SIM  карта.

В Porsche са разработили също опростено приложение за телефон, което да работи с ключови функции на системата Connected Car.

В движение Cayenne разчита на онлайн навигация с информация за трафика в реално време. Освен да намира ресторанти и интересни места, колата знае цените на горивата, броя свободни места за паркиране (с цени и работно време), както и достига до ревюта за хотели и ресторанти.

Всичко това може да управлявате гласово с помощта на Voice Pilot, която работи по-лесно отпреди. Системата вече владее над 100 команди – от навигационни до инфоразвлекателни, така че може да управлявате климатика и аудиото с гласа си.

Със смартфона си пък може да проверявате от разстояние нивото на горивото в резервоара, състоянието на маслото и дори сервизната история.

Лукс от Китай!