Honda NSX от Liberty Walk, която прилича на летяща чиния

  • Галерия с 22 снимки. Галерия с 22 снимки.

05 Oct 2017

Изключително уважаваното от нас японско ателие пипна новата Honda NSX, но по малко по-ралзичен начин. Обикновено сме свикнали да виждаме коли с раздувки и нитове по тях, докато този NSX не носи нищо такова. Причината е, че LB Performance ще покажат пълната си „програма“ по темата NSX на SЕМА, като преди това са пипнали доста тънко този екземпляр. Резултатът, по наше мнение, е страхотен.

Купето не е рязано. Отпред е закачен карбонов „нож“, директно за стоковата броня, а отзад стърчи също карбоново крило. То не е част от китът, който продава Като сан, основателя на LB, но може да се поръча отделно. Джантите пък са Forgiato Forgiato Maglia-ECL, обути в Yokohama Advan Sports 245/30R20 и 295/30R20, а зад тях работят заводските спирачки на Honda – системата е достатъчно мощна и не се нуждае от подобряване. Обърнете внимание и на праговете, завършващо с перки – изпълненнеито е страхотно.

Други промени? Fi Exhaust изпускателна система завършваща с четири тръби, който са заобиколени от новия дифузьор. Добавено е и въздушно окачване AirREX, с което колата може да си позволи да клекне до състоянието на снимките. Що се отнася до задвижването, то не е пипано: супер хибридната установка разчита на 3,5-литров V6 битурбо V6 (500 к.с. и 550 Нм), ел. мотор отред и 9-степенна скоростна кутия с два съединителя. Максималната системна мощност е 580 к.с.

Разгледайте извънземната галерия, след което може да кликенте на тази синя Acura NSX, която е на 370 000 км и е, като чисто нова.

Източник: Speedhunters.com

Първородната Godzilla!