Lamborghini пусна галерия с още 18 снимки на Urus. И последно подгряващо видео

  • Галерия с 18 кадъра Галерия с 18 кадъра

30 Nov 2017

По-малко от седмица преди премиерата на най-бързия SUV на планетата, Lamborghini продължава да ни подгрява с изкусително видео (от което сме извадили тези 18 кадъра), представящо Urus детайл по детайл. Но няма нито една снимка или кадър на цялата кола. Хитро.

В понеделник, 4 декември 2017, чакането най-накрая ще свърши. Дотогава нетърпението ни ще достигне връхна точка. Видеото ще ви убеди, че Urus е истинско Lamborghini, пък макар и на кокили. Табелката с поредния номер на запалване на цилиндрите е запазена, макар последните да се ограничени до едва осем на брой. Светлините изглежда са вдъхновени от концептуалната суперкола Asterion, спойлерът на покрива си е на мястото, както и двата чифта ауспухови накрайници. Повечето от споменатите елементи са изработени с подсилени от въглеродни влакна композити.

Lamborghini Urus ще се задвижва от битурбо V8 с около 650 к.с. и около 850 Нм. Максималната скорост ще надхвърля 300 км/ч, а спринтът до 100 км/ч ще отнема под 3,7 секунди.

Верни на историята си, джентълмените от Lamborghini правят и някои препратки към първия си SUV/кросоувър/всъдеход или както там са наричали този тип коли през 80-те – ръбатия и много як LM002.

 

Първородната Godzilla!