Беше неизбежно: Lambo Urus Performante

  • Галерията допълнихме с няколко кадъра на стандартния Urus за сравнение Галерията допълнихме с няколко кадъра на стандартния Urus за сравнение

06 Dec 2017

Няма и два пълни дни от представянето на новото Lamborghini – могъщия SUV Urus – и вече пред вас е съвсем реална представа как ще изглежда версията Performante. Дължим я на артиста X-Tomi, който вече има ясна идея как ще изглежда наточеният вариант на Urus.

А дали ще се казва SuperVeloce или Performante едва ли знае някой извън централата в Санта Агата. За основа на рендъра е използван Huracan Performante. Нови са предната броня, сериозното задно крило, джантите, решетката и таванът.

Мощността на Urus Performante вероятно ще надхвърли 700 к.с. Докато това се случи обаче с много по-голяма сигурност ще видим плъгин хибридна версия, която ще използва задвижващата система на Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Повече за братовчедската връзка между Porsche и Lamborghini и най-вече между Cayenne и Urus ще намерите в този изпипан материал на колегата Монев.

Първородната Godzilla!