Lamborghini Urus за италианската полиция (допълнена)

  • Галерия с 4 снимки - в италианска и дубайска полицейска униформа Галерия с 4 снимки - в италианска и дубайска полицейска униформа

08 Dec 2017

Отдавна друга кола не е събуждала толкова голям интерес сред автомобилния свят. Не бяха рендъри в различни варианти, не бяха статии, посветени на теглича ѝ… Масовата психоза на тема Urus достига нови измерения с рендърите, които публикуваме тук.

Те са вдъхновени от традицията Lamborghini да подарява свои коли на карабинерите. И трябва да признаем, че Urus изглежда повече от добре в италианския полицейски костюм.

Любопитно е, че въпреки собственото си тегло от 2200 кг, Urus би бил по-бърза патрулка от Gallardo LP560-4 Polizia, защото ускорява до 100 км/ч с 0,1 секунди по-бързо – 3,6 срещу 3,7 секунди.

Urus е най-практичният модел на Lamborghini и освен четирима полицаи, спокойно би могъл да побере цялото необходимо оборудване за една зрелищна полицейска акция. Освен това преследванията с негово участие обещават да са особено кратки…

*Допълнение: Интересът към полицейският Urus се оказа толкова голям, че същият дизайнер (Никита Аксьонов) добави два рендъра и в цветовете на дубайската полиция. Като познаваме гаража от свръхскъпи и свръхбързи купета, които тя поддържа, Urus съвсем естествено би могъл да намери място в него.

Първородната Godzilla!