Едно прекрасно 1969 Porsche 911T Targa, възстановено в България

  • Галерия с 18 снимки. Галерия с 18 снимки.

27 Mar 2018

Тази кола ни впечатли, още когато посетихме Overdrive за интервюто ни с Георги Дончев. Тогава поводът бе предстоящият Overdrive Lap Battle на пистата в Серес (кликнете на оранжевите букви за мега галерията ни), но нямаше как да не отделим няколко минути и щраквания на фотоапрата на тази прекрасна Targa.

Автомобилът е с първа регистрация през 69-та година, като преди малко повече от 8 месеца влиза в сервиза на Overdrive. По него работи екип от девет механици, специалисти в различни области, в продължение на осем месеца и 1000 часа, за пълното възстановяване на колата. Не са щадени нито средства, нито усилия. Реставрацията е извършена с оригинални части и в сътрудничество с Porsche Classic.

Резултатът е едно прекрасно 1969 Porsche 911T Targa, което освен автентично, като вид, е такова и като съдържание, което му гарантира запазване и повишаване на стойността в бъдеще. Под задния капак на автомобила работи 2,2-литров боксер с мощност 125 к.с., чиито дрезгав глас звучи по-свеж отвсякога. Разгледайте галерията, след което може да кликнете на този брутален Merc-AMG GT3, за препращане към галерията ни с 61 снимки от събитието на Серес.

Фотография: didoriginal photography за overdrive

Първородната Godzilla!