Глобиха шофьор на Astra за движение с 696 км/ч. Бързал за мач!

 • Вижте фиша и другото най-бързо превозно средство с бутален двигател Вижте фиша и другото най-бързо превозно средство с бутален двигател

11 май 2018

Забравете за Bugatti, Koenigsegg и Hennessey. Opel е новият носител на рекорда за скорост на суша. Поне според белгийската пътна полиция, която прати фиш на шофьор на Opel Astra, преминал с фантастичната скорост от 696 км/ч покрай камера в участък с ограничение от 50 км/ч.

Снимка на фиша показва, че в пристъп на великодушие отчетената от камерата скорост от 696 к/ч е намалена на далеч “по-реалната” 654 км/ч.

Дори след изясняването на очевидната грешка (дължала се на софтуерен проблем, твърдят органите на реда) въпросният шофьор все пак е трябвало да плати глоба за движение с 65 км/ч - с 15 над позволеното.

В другия случай бихме възприели незнайната Astra за герой, доближил се на едва няколко километра в час от световния рекорд за автомобил с бутален двигател - Speed Demon с V8 (2500 к.с.), вижте го в галерията.

 

Коментари
 • Стефан

  Стефан
  14 май 2018 - отговори

  Без да се споменава в коя държава е станала въпросната грешка, статията си звучи като фалшива, колкото да генерира трафик.
 • Виктор

  Виктор
  30 окт 2018 - отговори

  Перезвоните мне пожалуйста 8(495) 248-01-88 Виктор
Коментирай

Sending ...