Тима Кулешов е детето, което винаги сме искали да бъдем. Или поне някои от нас. Галерия и видео

  • Галерия с 20 снимки. Галерия с 20 снимки.

27 May 2018

Тимур Александрович Кулешов. Това е пълното име на Тима Кулешов, който е роден в Украйна на 07.11.2012 година. Докато се учи да ходи, малчуганът паралелно се учи и да пази равновесие на две колела. На 1 година и 4 месеца Тима вече владее това изкуство, което кара родителите му да му вземат „беговел“, както наричат колелата без педали в Украйна. На две вече кара истински велосипед, а два месеца по-късно било време за следващата стъпка – покупката на мотоциклет, пише в биографията на малчугана в официалния му сайт. Тима кара на писта, кара и мотокрос, но най-обича да кара стънт – да прави номера с мотора си.

Тук също е важно да уточним, каква е позицията на родителите на Тима. Баща му Александър казва „Никога не съм го карал да прави нещо против волята му. Аз [заедно с неговата съпруга] просто му даваме право на избор,“ казва Алекс. „В момента синът ни притежава най-различни превозни средства, от беговел, през електрически Ford, до мотоциклет“.

И преди някой да възкликне, че това са богати родители, които глезят детето си… „Цената на целият парк от превозни средства на синът ми в гаража е колкото на един iPhone. Вторичният пазар е пълен с предложения, така, че парите не са особено оправдание“. „Тичам дооооста след него,“ допълва Алекс.

Майка му, Виктория Кулешова, казва: „Старая се да подкрепям ‚моите мъже‘ по всякакъв начин. Понякога ни критикуват, че синът ни постоянно е с каска, но той е като всички останали, просто не седи над таблета и пред телевизора. За него играта на детската площадка е да кара колела и мотори. Дали се притеснявам? Разбира се, но затова е и Александър, който да ‚стабилизира‘ ситуацията. Обичам своето семейство!“

Разгледайте галерията, гледайте клиповете, след което може да разгледате и профилите на Тима в Instagram и Facebook.

Първородната Godzilla!