Tuning Show 2018! Еротична автомивка с Ferrari FF и най-доброто от тунинг сцената у нас. Видео!

  • Подробна галерия от 114 кадъра! Подробна галерия от 114 кадъра!

12 Jul 2018

Изключително силно събитие на Tuning.bg. Колегите събраха невероятни експонати на едно място, а публиката и участниците останаха доволни. Видяхме (а някой и докоснахме, признаваме си) страхотни автомобили, като например единственото у нас Porsche 911 GT3 Touring Package, паркирано в близост до чудовищния Merc AMG GT-R.

Това обаче бе само малка част от експонатите, при това от серийните. Страхотният VW Beetle 1303 RS с части от Porsche и над 200 коня отнесе награда за цялостен тунинг, Allroads Ronin творението на Vilner привлече адско много погледи, а ние не спряхме да зяпаме и към Nissan Silvia S14, няколкото коли Hodna S2000 и добре представените M модели на BMW.

Гледайте видеото ни, не забравяйте да се абонирате за канала ни, а в галерията ще намерите 114 кадъра от шоуто! След това пък може да кликнете на тази снимка долу, която ще ви отведе до материала и видеото ни за BMW Fest 2018, вероятно най-силното събиране на една марка у нас. Приятен престой на сайта ни, както и приятно гледане на видеата ни в YouTube!

Много практичен и интересен!