Vilner направи Mitsubishi Lancer с уреди ‘Ferrari’ и японски мечове във вратите. Видео

  • Vilner направи Mitsubishi Lancer с уреди ‘Ferrari’ и японски мечове във вратите. Видео

20 Feb 2018

Колата е преобразена до неузнаваемост. Това е първият проект на Vilner за 2018-та, който изглежда е и един от най-детайлните излизали досега от ателието. Колата е базира на 2011 Mitsubishi Lancer Ralliart (241 коня, 353 Нм, двойно предаване) и изглежда, като излязла от японска приказка.

Vilner e кръстил проекта Allroads Ronin – първото заради разширените офроуд способности; второто заради самураите. Стилът изцяло в духа на ронините, като изключение правят само скоростомера и оборотомера, изпълнени в стила на Ferrari. Лайните във вратите наподобяват остриетата на мечове катана, а ръчната спирачка е направена, като дръжка на меч.

Ако трябва да изброим всички детайли в колата, би се получило доста стабилно четиво, затова ще ви оставим да разгледате обилната галерия. Ще добавим само, че фаровете и стоповете са сменени с LED (фаровете реално са ксенон с DRL LED-ове), както и че Vilner е поставил 35 килограма шумоизолация в автомобила. Сериозно количество.

Окей, ще добавим и че Lancer-ът е повдигнат с 20 мм, че гумите са Yokohama Geolandar A/T-S, както и че вътре не е останал нито един квадратен сантиметър, който да не е покрит с кожа или флок. Какво мислите?

Лукс от Китай!