Singer Porsche #100 е вече факт. Колата е в цвят ‘Lunar Silver’ и изглежда феноменално!

  • Галерия с 19 снимки. Галерия с 19 снимки.

09 Jul 2018

„Възнамерявам това да е автомобилът ми за ежедневно каране,“ казва супер автомобилния ентусиаст Томас Трисъл пред Petrolicios. „Затова го поръчах с луксозните седалки и защитно фолио за боята“. Томас получи своето Singer Porsche, което е номер 100 – знаков момент за Singer Vehicle Design, компанията произвеждаща мечти вече 10 години.

Цветът е жесток! „Повечето немци избират черното с черен интериор, исках да съм по-различен“. Този ‘Singer’ е боядисан в ‘Lunar Silver’ и определено му седи прекрасно. Двигателят е 4-литровият атмосферен мотор, който сам по себе си е произведение на изкуството. Вижте само златните надписи ‘PORSCHE’.

Малко за фабриката за мечти. Това е най-точното определение, което можем да дадем на основаната от братовчеда на Брус Дикинсън („Айрън Мейдън“, сещате се) Роб Дикинсън, който му писва да пее и решава да сбъдва мечтите на хората. На хора с много пари. Историята на ателието може да научите от мега якото видео, което публикувахме преди време (това тук), а галерия от ателието с двадесет и шестте кадъра ще намерите тук.

Направете един кратък тур из фабриката за мечти на Singer Vehicle Design, след което може да пуснете видеото и/или да клинете на тази зелена реализирана мечта – бруууталллно якото Porsche 964 с 4-литров атмосферен мотор, разработен заедно с Williams и с акъл даван от някакви хора на име Норберт Зингер и Ханс Мецгер. Приятно прекарване в света на Singer.

Първородната Godzilla!